HOVEDSPONSOR
 
 
Filosofier

”Det handler om oplevelser” siger vi, men når det kommer til vores heste er kun det bedste godt nok! Og dermed bliver dette afsnit hjemmesiden mest seriøse indlæg.

For kun ved at gøre vores bedste for hestene, og optræde ultraseriøst med dem, kan vi på sigt få de gode oplevelser med dem. Så selvom vores omgang generelt er uformel og vi prøver at holde et højt/lavt niveau af humor, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at vi hele tiden forsøger at gøre vores arbejde optimalt. Uanset om det er det daglige, ikke helt lille, stykke arbejde Carsten og Winnie udfører i stalden, eller når vi forsøger at forbedre os gennem indsamling og analysering af oplysninger.

Derfor er der konstant OBS på hestenes humør, spiselyst samt trænings- og den almene tilstand hos hvert individ i stalden. Vi søger hele tiden efter de små forbedringer, og fodrer med det vi er overbevist om er det bedste for netop vores heste.



Vi anvender travtræner Ken Ecce, som supervisor i træningsarbejdet, og det er også Ken, som kører langt de fleste hurtige træningsarbejder og løb med vores heste. Også hestenes starter planlægges sammen med Ken. At Lasse så oftest er den som står først med propositionerne i hånden, og er klar til at startmelde til løb, hænger lidt sammen med at det som oftest også er ham, som står for planlægningen af ”oplevelsesturene” for staldens interessenter i form af venner og familie. Og her handler det jo om at være tidligt ude med datoer, for at få så mange med som muligt. Heldigvis er det i den sidste ende Ken, som melder til start, så han (og Carsten) fungerer fortrinligt som filtre for Lasses barnlige entusiasme, så vi alle er enige om hvor det er bedst for vores hest/heste at starte.

Ved at hestene kan være på Carsten og Winnies gård, og at det hovedsageligt er Carsten, som træner dem gør at vi kan holde omkostningerne nede på et rimeligt niveau. Det gør samtidig også, at vi har bedre råd til at vælge de rigtigste løsninger for vores dyr. Takket være vort efterhånden store netværk indenfor sporten har vi som regel mulighed for at finde egnede løsninger på de fleste ting f.eks. hvilken sko vi skal vælge til den enkelte hest, hvilket foder vi skal vælge o.s.v. Rækker vores netværk en sjælden gang ikke til, har vi fundet god hjælp på Helsingborg Dyrehospital for store dyr, som har været helt unikke til at finde de rigtige diagnoser de gange vi har måttet ty til deres hjælp.

Vi vægter med andre ord oplevelserne med dyrene højt, men højest vægter dyrevelfærden og sådan vil det altid være. Vores ”hobby” og andet liv skal være sjovt for alle. Både de to- og firbenede!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.