HOVEDSPONSOR
 
 
Links

Her finder du links vi finder interessante. Både de trav- og hesterelaterede, samt et par til nogle af dem som gennem tiden har støttet op omkring os og vores travprojekter. Prøv og se om der ikke skulle være nogle i blandt, som også kunne vække din interesse.

Travlinks



Det var på Stutteri Laser på Fyn at Uni blev succesfuldt bedækket i 2007 og igen i 2009. Det er dygtige og sympatiske Bo og Marianne Seisbøll, som står bag stutteriet. Bo, som Carsten har kendt i adskellige år, kan man altid få en god travavls-snak med og et godt råd med på vejen.



Martin Timm er hovedmanden bag denne travside med hovedsageligt billeder af startende heste på Lunden, NFT og Bornholm. Ligeledes er Lasse flittig billedleverandør til siden. Der kan bestilles billeder - print eller digitale - af alle de heste vi fotograferer. Tjek vejledning på siden herfor.



Dansk Travsports officielle nyhedformidler.



Vores foretrukne sparingspartner og kusk samt den ene af de travhjemmesider Lasse er webmaster for (om end siden til tider må prioriteres lidt nede i rækken :-O).



Jägersrotræneren Joakim Lövgren er Lasses anden webmasteropgave. Opdateres ofte, og har været en kilde til mange spændende travoplevelser. Bl.a. var Lasse, sammen med svenske Stald Dream Team (Jan og Gertie) med i Napoli, Italien og opleve Torvald Palema, mens han stadig var hos Lövgren. Helt fantastisk, på trods af det magre resultat for hesten.



Her finder du links til travsider fra hele verden. Hovedvægten er dog lagt på de skandinavisk sider. Kig under travtrænere fra DK og du finder faktisk også OJtrav.dk (Travtræner? Jo da... Carsten er da bestemt travtræner. Og så var det lige der der var plads til en dansk side mere ;-))

Øvrige



Folkene bag filterproducent og -leverandør Danmil A/S, har ved adskellige lejligheder støttet op bag vores arrangementer rundt om på travbaner i Danmark. Vi håber at vi kan fortsætte succeserne i fremtiden også.



Birgittes hjemmeside er en indgangsportal til hjælp, hvis det gør ondt i sjælen, eller man måske gerne vil blive klogere på sig selv.



I 2008 skal Birgitte og Lasse til Bulgarien. Og jo... Sunny Beach er nok lige lidt for syret til os, så vi vælger den fantastiske natur i Balkan nationalpark på hesteryg, hos Christo og hans hold af dygtige ryttere.


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.