HOVEDSPONSOR
 
 
Navnejagten fortsætter...
12. marts 2008

Den trofaste læse har allerede haft adskellige navne forslag at tygge på, og jagten på det helt rigtige navn spidser til. Fra flere fronter er der kommet forslag. Ja, selv fra det jyske er der dukket et forslag op.

Det er Jan Andersen. God ven til, og dermed også vores ven, til vores squashstodderbuddy-ven jesper Elbæk. Jan mener at vi bør hylde netop Elbæk, som i erkendelse af sine manglende evner på en fodboldbane - til gengæld er han enestående til at styre en væddeløbsbane - har valgt at kalde sig selv for Elbækinho. I dette tilfælde ville navnet så blive Elbaekinho, og navnet er kommet i puljen. Om ikke andet så for at drille den gode Hr. Elbæk. ;-)

Fra Supportteam Ejby på Midtsjælland er der kommet forslaget "JOKKE", som er en ikke koordineret kombination af Ømark (Omark), Jespersen og så vil også træner Ken Ecce kunne få sine forbogstaver inkluderet. Meget originalt!

Fra knægtens jordemoder, og den som nok har aller mest kendskab daglig omgang med ham, bortset fra Carsten "Sjæf", nemlig Winnie er der kommet en række gode forslag, som for de flestes vedkommende er rettet mod hans forskellige egenskaber. Listen kommer her:

Sunday Star
Star Night
Big Star
Our loving Star
Comming Star
Unik Star
Amazing Star
Born Speeedy
Big SweDane
Unis First (kid)

Det er RIGTIG dejligt med den store deltagelse og jeg tror vi inden længe kan afsløre hvad barnet kommer til at hedde!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.