HOVEDSPONSOR
 
 
Faciliteter

Midt i det nordvest-sjællandske landskab ligger Carsten og Winnies gård. Nærmere betegnet er det mellem Svinninge og Mørkøv, at Fam. Ømark-Andersen valgte at slå sig ned i 1999.


Carsten og Winnies gård, set lidt fra oven anno 2007.

Gården består af tre længer. Stuehus med første sal i den ene, stald med fem store boks i den anden og endelig maskinhal, med plads til hø og halm samt foleboks/udeboks i den sidste. I 2006/2007 blev der tilbygget udestue og ekstra værelse, samt mellemgang fra stuehus til stalden, og hele gården er blevet sandblæst og står nu nypudset.


Hele ”bedriften” set fra oven, med træningsbanen, som omkranser folde mm.

Det meste af de tolv tønder land er udlagt til folder og så har Carsten et par tønder land med nordmannsgran, som sidste år og i år har nået en størrelse, så de nu sælges som juletræer. Grunden er rektangulær, og det betyder at foldene er dejligt aflange, så der er plads til at hestene rigtigt kan strække ud, når de leger ”ta-fat” op og ned gennem indhegningerne. Grunden slutter ned mod en lille å, og lidt længere i retning Kalundborg, rejser sig verdens bedste kendingsmærke, hvis man skulle være ved at fare vild. Nemlig ”Kalundborgsenderen” - en temmelig høj radiomast, som kan ses på lang afstand.

Rundt om foldene, ned langs åen og op igennem granplantagen er der anlagt træningsbane på ca. en km i alt. Det er her Carsten – og vi, som fra tid til anden hjælper med at køre - træner hestene. Ved siden af stalden har Carsten anlagt en fin ridebane, som Winnie bruger, når hun rider sin Frederiksborg-hoppe Bolette.


Ridebanen, som her benyttes af Nadia og en meget frisk Bolette. Winnie tjekker lige at alt er som det skal være, før det er tid til dagens motion for hest OG rytter!

I længen med de fem bokse – som i øvrigt blev udskiftet i 2007 til en nyere model - er der desuden saddelkammer, vaskeplads med varmt og koldt vand (som bruges til at vaske sved og mudder af hestene, når de har været ude og træne), samt arbejdsbord mm.


Carsten i gang med at gøre klar til at montere den opgraderede model af staldbokse


Færdig med at stille op…


Og så er det tid til at montere sparkeplader på skillevæggene. Det færdige resultat er super, med lys og luft og store bokse.

Alt i alt Nykøbingvej 71 et rigtig dejligt og fredfyldt sted for mennesker og dyr, hvor man altid føler sig velkommen, og hvor der lægges stor vægt på, at humøret holdes højt hos både de to- og firbenede.


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.