HOVEDSPONSOR
 
 
Vi hejser flaget for Torvald!
13. marts 2008

Nej... Torvald er ikke navnet vi har valgt til Unis knægt! ;-)

Derimod er det navnet på vores svenske venner fra Stall Dream Team - Jan og Gertie - helt fantastiske Alf Palema-søn Torvald Palema. Torsdag aften fik sidste års SM-vinder og vinder af Kommuneløbet i Italien sin årsdebut på Åby med træner og kusk Åke Svanstedt i sulkyen.

Det blev en årsdebut med mersmag, og derfor synes webmaster at det er værd at nævne her på hjemmesiden og dermed sende en lykønskning til Jan og Gertie i Malmø. Efter en omstart forårsaget af den norske gæst S.J.s Gold, kunne Torvald Palema sendes afsted i den gyldige start. En start som blev kørt på sikkerhed af "Kung Åke", men allerede efter 400 meter fik Åke lov til at overtage spidsen med Torvald. Herefter var der ingen slinger i valsen. En langsom første kilometer blev afløst af en hurtig anden, og ind på opløbet forsvandt Torvald fra feltet i et tempo ingen af de andre heste var i nærheden af at kunne følge. vindertiden blev ganske gode 1.15,1/2140a, og det var naturligvis glade ejere, som i vinderinterviewet roste Åke for hans arbejde med Torvald, men samtidig også pointerede at det arbejde Joakim Lövgren i sin tid havde lavet med hesten var tilfredstillende.

Det er bare at konstatere at Torvald er usædvanligt godt forberedt, og stadig ser ud til at udvikle sig. Vi glæder os til i første omgang at se Torvald på Jägersro om godt 14 dage til udtagelsesløb til Olympiatravet, som bliver første store opgave. Det tegner til at blive et fint år for Torvald Palema. Så den ene halvdel af stald Ømark-Jespersen har allerede booket hotel til elitlopps-weekenden! ;-) Så må vi se om den anden halvdel får lyst til at følge med også. Billedet er i øvrigt fra første kvalifikationsheat till elitloppet anno 2007, hvor Torvald fra et umuligt startspor desværre ikke kunne komme blandt de fire som gik til finalen.


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.