HOVEDSPONSOR
 
 
Nu sker der noget igen...
7. april 2008

Kære hjemmesidebesøgende.

Det har været lidt småt med nyheder de sidste tre uger. Det betyder så igen ikke at der ikke er sket en sk..disse i stalden. Tværtimod, men tiden har været knap, og prioriteterne andetsteds. Det vil vi så lave om på i de nærmeste dage!

Allerede i dag kan du glæde dig til at læse om Naya Hanover og New Lincoln, som allerede er lagt op og kan findes under menupunktet "Hestene". Tak til Winnie for hjælpen med at forfatte teksterne.

Staldens historie er også på vej, og det samme gælder Sessans beretning. Begge dele forventes lagt op på siden inden ugen er omme. Også en tilstandsrapport på løbshestene vil der blive plads til inden længe.

Søndag kørte vi Uni og føllet til Hovhedegaard. En tur, som der også vil komme en udførlig beskrivelse af her på siden de nærmeste dage.

Og slutteligt er det ved, at være tid til at løfte sløret for hvad Mr. Noname aka "føllet" (som i øvrigt er at finde i denne uges udgave af væddeløbsmagasinet "Trav og Galop") kommer til at hedde. Hvis altså ikke lige der kommer et endnu mere originalt forslag i 11´te time, end de mange gode vi allerede har modtaget. Tak til alle for deltagelsen i øvrigt!

Så altså... masser af gode grunde til at slå vejen forbi hjemmesiden de nærmeste dage og følge med i hvad der sker i Stald OJ.

De bedste hilsner fra
webmaster og co.


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.