HOVEDSPONSOR
 
 
T minus 3 dage
28. april 2008

Som overskriften antyder, så begynder det at nærme sig Kr. Himmelfartsdag, 1. maj og Sessans årsdebut. Dermed nærmer sig også tiden hvor spændingen stiger og mere og mere af døgnets 24 timer handler om den forestående start.

I fredags havde Jespersen, som fortalt i en anden nyheds"besked", overtaget "sjæf"-rollen hjemme på gården for en dag. Det blev en arbejdsdag, som forsvandt hurtigere end en fredag normalt gør. En alt i alt herlig dag, i skønt selskab med de firbenede.

Sessan var på Skovbo, hvor Ken kørte hende i et arbejde på sandbanen. 6 intervaller, og alt virker bare fint med hende. Puls 16 efter et kvarter viser, at hun har taget sidste hurtigarbejde som ønsket og forventet. Billedet er fra i fredags, og som det ses er der stadig masser humør på den unge dame. Det er klart at vi allerede nu har tjekket startlisten på kryds og tværs, og naturligvis skal Sessan have en udemærket chance for gode penge. Men samtidig er det også første start efter lang pause, voltestart og skrappere selskab end tidligere, så vi må se hvordan det går.

En ting er dog sikkert, og det er, at hun møder meget velforberedt og er "laddat till tjusan", som man vil sige på den anden side af sundet. Og skal hun være med i de store løb senere på sæsonnen, som vi regner med hun skal, så skal hun også være langt fremme på torsdag i fejlfri udgave. Så undertegnede tror på at hun er blandt de tre første. Værst imod ser på papiret ud til at være springsporhesten med nr. 6. Men her mandag aften er der foretaget ET indskud til løbet. Og det første spil er: 100V/P på Princess Amason. Det kunne godt tænkes at det er Opdrætteren (Eller hur Gertie?) som har været inde og vise, at de tror stenhårdt på dejlige Sessan.

Klik her for at se startlisten på www.atg.se


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.