HOVEDSPONSOR
 
 
Løse skud i Global Glide
29. april 2008

Midt i al euforien og spændingen over at Sessan skal starte på torsdag, så fik vi en nedslående melding fra Hovhedegaard ved Støvring i går. Det er der Uni og Speedy(starmanamana) er stationeret pt. og efter at have sat næsen op efter at få dem hjem igen på søndag - med i føl i maven - ringede Carsten derop i går for at høre hvordan det gik og så aftale nærmere.

Men Kaj Jensen, som er "sjæf" på Hovhedegaard, måtte melde at dagens scanning desværre havde vist at Uni IKKE er gravid i denne omgang. Global Glide, som er den hingst vi har valgt til Uni, viser sig nemlig at have en sædkvalitet, som får Niels Olsens i filmen "Den Eneste Ene" til at fremstå som rene sprintspermier - Den er nemlig ikke kun, som Niels Olsen omtaler sin egen i filmen: "Urimelig ringe". Den er forbavsende ringe

Nu prøves der en gang til, og ellers må vi finde et alternativ til Global Glide. Det kunne jo være Legendary igen, men ingen beslutning er truffet, da situationen stadig er meget ny, og vi kan jo stadig krydse fingre for at det lykkes med Global Glide denne gang. Men det er lidt ærgeligt at vi ikke kan få Uni og Speedy hjem, så vi kan nyde hans udvikling. Vi følger naturligvis udviklingen særdeles tæt og vender tilbage med aktuelle statusmeldinger, som nyhederne tikker ind på mail, fax, telefon og hvad man ellers anvender sig af på Ritzaus og Reuters! ;-)


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.