HOVEDSPONSOR
 
 
Sessan toer efter perfekt kuskepræstation
18. juli 2008

Fredag aften havde vi som bekendt sessan til start i Lundens niende løb. Et løb med voltestart, hvor grundvolten startede med 2000 meter til mål og Sessan som startede i første tillægsvolte havde 2020 meter hjem.

Det var Kasper (se øverste foto), som havde fornøjelsen af at varme hende, og opbakningen var som sædvanlig stor - og tak for det - fra vore familier og venner.


Efter ta-sæl bordets glæder i Restaurant Pegasus er stemning god og spændingen høj hos denne forsamling af trofaste Stald ØJ supporters


En fokuseret Ken præsenterer med Sessan


Og hun viser alt vel i den tilhørende afcantring forbi dommertårnet.

Herefter prøvede Ken at vække hende til live med et par lidt hurtigere afcantringer på modsatte langside, og hun så forrygende ud i disse prøvestarter.


En spændt flok venter på starten.

Herefter var det tid til at finde pladserne i volten og efter den obligatoriske "Klar-1-2-kør" måtte vi alle lige holde vejret adskellige sekunder, for Sessan satte afsted i galop, og Ken måtte tage voldsomt op i hende før hun igen satte sig i trav og kunne sætte efter de øvrige.


Sessan - i midten - sætter af i galop...


Og fortsætter...


Inden hun igen finder sine ben og kommer godt afsted.

Efter 500 meter kørt blev førende hest klokket til 1.20,8 og her var Sessan 50 meter efter. 1000 meter gik på 1.20 og her sad Ken i feltet som fjerde hest indvendigt. Med 500 meter til mål gik tredje hesten ud i andet spor og Ken kunne komme frem som tredje invendigt, og rundt opløbsvinget kunne Ken trække Sessan ud i andet par udvendigt og fik dermed angrebplads via tredje spor. Helt perfekt løb med andre ord.

True den førende, som havde fået lov til at bestemme alt, kunne Sessan altså ikke. Der var simpelthen for langt frem, men hun sluttede bedst af af alle og ramte målstregen i ny personlig rekord i tiden 1.17,0/2020 meter voltestart, en lille længde efter den vindende hest. En fuldt ud tilfredstillende præstation, og alle - incl. træner og kusk, som kunne fortælle at galoppen tilsyneladende skyldtes at Sessan var blevet lidt for lad efter prøvestarterne, og dermed sjuskede i afgangsøjeblikket, men at hun derefter havde været præcis så fin som forventet - var rigtig godt tilfreds med hende i dag, og der kom da også hjertlige og omgående lykønskninger fra ind- og udland til os. Tak for det kære venner!


Ken og Sessan nærmer sig den førende ind på opløbet. Var de det moralske vinderpar? ;-)

Nu krydser vi fingre for at vi kan få lov til at holde Sessan i fin form og fuld vigør, og nu vi har set hvordan hun har taget løbet bliver der taget stilling til en evt. næste opgave. Vi glæder os allerede!


En nyeligt knæopereret Carsten og familie på vej i staldene med smil på læben efter en rigtig god oplevelse i Stald ØJ regi en rimelig sommerlig fredagsaften på Lunden




Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.