HOVEDSPONSOR
 
 
Status fra stalden – Sessan starter igen fredag
30. juli 2008

Hjemvendt fra en god ferie – lidt billeder fra Bulgarien kan forventes i løbet af de kommende uger – kunne vi med glæde modtage adskellige gode nyheder.

Sessan havde f.eks. taget sin start rigtig godt og er nu startmeldt til på fredag på Lunden, hvor hun skal ud i femte løb, V5’s tredje afdeling. 2000 meter med autostart. Desværre har hun trukket spor 7 og det er jo ikke specielt optimalt. Ikke desto mindre er hun vindertippet i væddeløbsbladet ”travoggalop”, og andentippet på Lundens hjemmeside, og selvfølgelig tror vi på god chance efter hendes præstation forrige fredag. Modstanden er dog denne gang den hidtil hårdeste, men som Ken siger: ”Hvis hun skal være med i det svenske Hoppederby, så skal hun også kunne slå dem hun møder fredag”. Og det er jo en sandhed uden modifikationer.

Desværre må undertegnede gå glip af fredagens travoplevelse, da bortrejse til Ungarn forhindre min tilstedeværelse, men der bliver alligevel fuld opbakning fra både Danmark og Sverige til Sesan og Ken. Dejligt at alle viser fortsat fuld opbakning! Jan og Gertie har i øvrigt sponseret dagens syvende løb – Torvald Palemas ærespræmie – så forhåbentlig skal de ned og besøge vindercirklen to gange. Første gang efter femte løb så klart... ;-)

Naya var på Skovbo og gå et hurtigt arbejde mandag – det samme var Sessan, men det var et noget mere afdæmpet job hun fik. Også her er der grund til stor tilfredshed med udviklingen. Naya gik 1.22/2000 meter, og det er hendes hidtil hurtigste arbejde, så en start i et prøveløb nærmer sig med lige så hurtige skridt, som dem Naya tager på banen nu.


Naya og Ken før det for alvor gik løs med træningen.

I forbindelse med mandagens udflugt til Skovbo, havde Carsten og Winnie også staldens dygtige rytterske og ”deltidsmedhjælper” Malene (som muligvis staves med et r mellem a og l. Det mangler at blive bekræftet) med. Hun hjalp Per Damberg med at ridetræne et par heste, så det lykkedes at ”fange” hende på hest, og hjemmesiden kan derfor nu præsentere hende på hesteryg.


På følfronten er alt vel. Speedystarmanamana – som vi nu har fået endeligt godkendt af STC (Svensk Travsports Centralforbund), som navn – er igen blevet mere fortrolig med mennesker, takket være specielt Winnies store arbejde med ham. Han opfører sig eksemplarisk, hvilket bl.a. kom til udtryk da han for nylig fik beskåret hove for første gang og samtidig fik grime på igen. Den dygtige beslagsmed Jens, som Carsten og Winnie benytter hjemme, og hans kone klarede denne udfordring, som det kan være at skulle vænne et hingsteføl til den slags håndtering til UG med kryds og alt det der... Speedy følte sig helt tryk og var hverken stresset eller gav på anden måde udtryk for ubehag i forbindelse med ”operationen”. Herligt.

Mandag var vi på besøg hos Carsten og Winnie og her følger et par billeder af den hurtigtvoksende Speedy og mor Uni.


En stor, cool knægt!


Men derfor kan man jo godt nusse lidt med sin mor og synes hun er dejlig alligevel.

Startlisten til fredagens løb på Lunden kan i øvrigt findes ved at klikke her, og på Lundens hjemmeside – www.travbanen.dk - er der også tips og kommentarer til de øvrige løb på fredag. Så måske et besøg værd for dem af jer, som slår vejen forbi og ser Sessan løbe på fredag? Bare det var mig...



Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.