HOVEDSPONSOR
 
 
To til start på Lunden fredag
8. august 2008

Efter sidste fredags mislykkede start for Sessan - disket for galop, efter en snæver situation, hvor Ken langt fra var tilfreds med en af konkurrenternes kørsel, som afstedkom at han og Sessan blev skubbet et spor ud og dermed direkte generet - prøver vi igen en fredag eftermiddag på Lunden.

Denne gang bliver det til og med ekstra spændende for specielt den Ømarkske del af stalden, for i dag skal Naya ud i prøveløb, og dermed har vi faktisk to heste til start samme dag for første gang i et par år. Den tid som Naya skal opfylde for at blive godkendt er 1.25 pr. kilometer, og det har hun gået uden problemer i træning, så med mindre hun dummer sig med galop, så er der rigtigt gode chancer for hun klarer kravet, og dermed er klar til at komme i rigtige løb.

Sessan skal ud i et hoppeløb over 1600 meter med autostart, og har igen trukket et skidt spor. Denne gang blev det nummer 6, hvilket over 1600 meter er længst ude på vingen, da der kun er ti startende heste i feltet, når der er tale om sprinterdistancen på Lunden. Hun er dog hurtigt nok ude til at kunne få en plads godt fremme i feltet og Ken tror på vinderchance igen. Det samme gør man på Lundens hjemmeside, hvor hun igen er vindertippet, mens hun slet ikke er tippet i denne uges udgave af spillebladet Trav og Galop. Det skal blive spændende at se hvem der får ret. Vi tror naturligvis at det bliver Carsten Bundgaard på Lunden og Ken. :-)


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.