HOVEDSPONSOR
 
 
Super præstation af - og første sejr til - Naya
17. oktober 2008

Netop hjemkommet fra en dejlig aften på Lunden med lækker mad og hyggeligt selskab i Pegasus (tak for mad sjæf!) samt ikke mindst en sejr til Naya Hanover i bagagen, er det vel på sin plads at give vores hjemmesidebesøgende en udførlig beskrivelse af aftenens hovedbegivenhed i tekst og billeder.


Naya varmes op før aftenens opgave.

Aftenens helt store clou kom nemlig i det fjerde løb, hvor en favoritspillet Naya - hvilket havde givet Carsten en seriøs omgang sommerfugle i maven på forhånd - var ude i en knaldhård spidskamp, inden hun højest overraskende for ikke mindst undertegnede kunne glide til føring ind i første sving fra sit perfekte startspor to. ganske enkelt imponerende med tanke på der var flere meget starthurtige heste med i første startrække, og selvom det er længe siden undertegnede har kørt Naya selv i træning, så var det ikke en fornemmelse af en lynstarter man sad med i linerne. Men meget er sket i Nayas fine udvikling, og tilsyneladende har det også resulteret i en starthurtig hest. ;-)


Carsten i samtale med Lundens banefotograf og vores gode ven Martin Timm, før løbet, mens et par Naya-supporters kigger spændt til på afcantringerne.


Naya og Ken fra spor to med i den hårde kamp om føringen.

Herefter fik Naya lidt fred i føringen og Ken kunne tage lidt tempo ud af løbet, inden Naya igen med 1200 meter til mål fik en grim overfrakke over sig udvendigt, og en ny ordentlig "trykker" for at forsvare føringen, som Ken bestemt ikke havde tænkt sig at give fra sig.


Ken må vise Naya "kæppen", mens han beder hende gå for fuldt for at forsvare sig mod den udvendigt angribende ekvipage.

Det lykkedes for Ken og Naya at forsvare sig for dette reele angreb, men indrømmet - det gav undertegnede visse betænkeligheder for om hun stod for presset hele vejen mod mål.


Naya i et par længders føring på vej mod mål.

Det gjorde Naya heldigvis. På vej ud af slutkurven rykkede Naya, på Kens angrebsordre et par længder fra de øvrige og selvom det var på lidt trætte ben hun kom i mål, så holdt hun den føring hele vejen ind til en flot sejr og rekordtangering på 1.18,2/2000a. Som det ses af det første billed var hun helt stensikker etter i mål.

Herefter var det tid for hele selskabet at komme i vindercirklen, hvor Carsten blev "intervjuet" til intern TV-et på Lunden, og hvor vi alle fik lov til at komme med på vinderbilledet med stjernen i svøb - Naya Hanover - som det naturlige midtpunkt. Vi håber at kunne bringe et billed heraf på et senere tidspunkt. ;-)


2*Carsten i hyggelig snak i vindercirklen, og det glade selskab af OJ-trav supporters i baggrunden.


At det ikke kun var os, som var glade viser dette billed af Ken på vej ud på æresrunde med alt tydelighed.

På Lundens hjemmeside kan man her til aften også læse at Ken er positiv på vegne af Naya, men at det er for tidligt at tale om årgangshest endnu. Herfra kan vi så oplyse, at det heller ikke bliver specielt aktuelt for Naya med årgangsløb, for hun er ikke meldt i de danske løb. Så det vil i givet fald kun være Aalborg Store Pris hun vil kunne præve kræfter med sine jævnaldrende superhopper i. Men det kunne så til gengæld også være spændende at komme op til AaV med hende og besøge den fine bane deroppe.

Derimod kunne undertegnede, som i dag er MEGET positivt overrasket over Nayas evner godt tænke mig at se hende i svensk konkurrence på Jägersro. Her tror jeg hun vil række langt i nuværende form og udvikling. Specielt med tanke på at hun i dag viste både starthurtighed, holdbarhed og stridsmoral. vi glæder os i hvert fald allerede til næste start, og er rigtigt glade for at vi fik lejlighed til at overvære Nayas maiden sejr!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.