HOVEDSPONSOR
 
 
Juleferie for Naya
10. december 2008

Sig nærmer julen anno 2008 og derefter snart nytår og det vil blive tid til at gøre status for året. Men den tid den overraskelse... ;-)

Her og nu kan vi fortælle at Naya efter sin tredjeplads på Lunden ikke kom til start i finaleomgangen på Nykøbing Falster. Efter løbet viste hun tegn på lidt ømme ben og efter en dyrlægeundersøgelse besluttede Carsten i samråd med Ken og dyrlægen at slette hende fra, hvad der ellers var tiltænkt som årets sidste start.

Efterfølgende har Naya fået lidt hvile og så er hun ellers blevet trænet ganske forsigtigt igen. Efterfølgende var hun nede til en ny undersøgelse igen tidligere på ugen og blev her erklæret helt frisk igen, og Ken var faktisk inde på at starte hende nytårsaftensdag. Men det bliver ikke til noget for Carsten vil gerne give hende yderligere lidt fri, så nu vanker der juleferie for Naya. En juleferie, hvor hun bl.a. kommer til at trækkes med undertegnede, idet vi skal op og passe bedriften mens Carsten og Winnie er en uge på familiebesøg på Grønland. Noget vi bestemt ser frem imod! At få lov at komme op og tilbringe en uges tid med alle hestene - det bliver en god jul!

I Sverige har vi naturligvis løbende kontakt til Jan og Gertie, som fra tid til anden giver os meldinger på bl.a. "vores" Sessan. Jeg får også tit nysgerrige henvendelser på hvordan det går med hende, så her kommer lige en lille status på hende. Sessan blev efter hende tilkomst til Stald Åke Svanstedt behandlet for ømme knæ et par gange. Efterfølgende fulgte et intensivt træningsprogram, som hun gennemførte med bravour, og i midten af november var hun meldt klar til start, men det blev så forhindret af en halsinfektion. Her i starten af december var hun så klar igen, og stod opført på startlisten - som favorit iøvrigt - til et middagsløb på Åby ved Göteborg, men igen måtte Jan og Gertie modtage den skuffende meddelelse at hun var ramt af forkølelse og ikke kunne starte. Så det er status for den uheldsramte Sessan. Hvad undertegnede derimod ikke er i tvivl om er: Hun vinder første gang hun kommer til start! Åke har altid sine heste 100% klar, og hun har grundlæggende så høj kapacitet, så.... bare vent og se! ;-)

Så til næste gang: Rigtig god "for"jul til hjemmesidens besøgende!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.