HOVEDSPONSOR
 
 
Naya starter på Jägersro
4. august 2009

Tirsdag den 4. august 2009 bliver debut på svensk mark for Naya Hanover. Her skal den lækre Beaumont Hanover-datter ud i et løb over 2640 meter med autostart på den svenske derbybane ved Malmö.

Naya kommer fra en frisk sejr på Nykøbing Falster (Mere herom i en anden nyhed en af de nærmeste dage) og har op til denne start vel næppe været bedre i træning end hun er nu i.flg. Ken Ecce, som hun jævnligt er nede hos til ridetræning og hurtigarbejder.

Naya fik et godt startspor 1 og da vi jo ved at hun er hurtigt fra start så må taktikken være givet for Ken, som igen skal køre hende. Dog kender vi ikke meget til modstanden i løbet, men svenskerne har tippet hende mellem de tre første igen (Naya har en imponerende pladsprocent - altså mellem de tre første i mål - på hele 91%), og de danske heste som kommer til Jägersro plejer faktisk at række godt til i den konkurrence, så det er med visse forhåbninger Stald Ømark-Jespersen drager over sundet i eftermiddag.

Ligeledes er der sket rigtig meget i stalden siden den sidste opdatering for LÆNGE siden. Forvent derfor en længere opdatering på status i stalden inden længe! ;-)

Med venlige hilsner fra
Webmasteren


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.