HOVEDSPONSOR
 
 
Sikke en uge!
7. maj 2010

Vi kan ikke just påstå at vi ikke oplever noget i stalden og i vores liv for tilfældet. Tirsdag blev Birgitte færdig som psykoterapeut og bestod sin eksamen med bravur. Onsdag var vi på en heldagsudflugt til Sverige for at få Uni bedækket ved Juliano Star på stutteri Staro (mere herom når der bliver tid til at lave en beretning og få lavet billeder klar til hjemmesiden) og torsdag aften vandt Naya for anden gang i træk. Denne gang et løb på Nykøbing Falster travbane.

Recepten til sejr denne gang var føring fra start til mål, og selvom Naya var udsat for lidt pres undervejs fra den udvendigt liggende ekvipage, så vist hun klassen og forsvandt væk fra de øvrige da Ken i sidste sving gav hende marchordre.
Denne forcering i tempoet kunne ingen andre følge med i, og Ken fik præcis det svar han ønskede fra Naya, som vandt overlegent på den fine tid 1.16,4/1540a på Nykøbings langsomme bane, og i et stormvejr, som gjorde at banen blev bedømt til at være 1 sekund langsommere end normalt. Det var i øvrigt dagens hurtigste vindertid! Jo… hun er i storartet form den unge dame.


Glæde i vindercirklen efter sejren. Carsten havde gæster med til trav, og de blev IKKE skuffet!
Faktisk er formen så god, at hun nu er meldt til et løb i Oslo – nærmere betegnet på Bjerke-banen – som næste lørdag lægger grus til en storløbsdag med bl.a. Oslo Grand Prix som hovedløbet. Kommer Naya med her bliver det hendes største opgave til dato, og ingen tvivl om det bliver en dag at huske for Carsten og Winnie, som endelig får en hest med på en af de helt store løbsdage i udlandet. Helt utroligt skønt og velfortjent!

Desværre må vi andre pænt blive hjemme, for undertegnede og Birgitte kommer først hjem fra en uges ferie i Kroatien om fredagen, og så bliver det lige snert nok at komme til Oslo. Men ingen tvivl om at alle vores bedste ønsker går med familien Ømark-Andersen og Naya Hanover til Oslo på lørdag. Vis dem så hvad du kan Naya!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.