HOVEDSPONSOR
 
 
Speedy klar til kval. løb
3. april 2011

Foråret er kommet, fuglene synger, det er lyst om aftenen OG SPEEDY ER KLAR TIL KVAL.-LØB PÅ ONSDAG DEN 6. APRIL.

Efter en lang og målrettet arbejdsindsats - som i princippet startede den dag da Uni blev bragt i fol den første gang er det nu endelig ved at være tid til at se hvad Speedy kan når han kommer ud blandt andre heste.

At han kan noget er hverken vi i stalden eller Ken Ecce i tvivl om. Han har udviklet sig yderligere positivt siden tiden i Sverige og er blevet stærkere og mere og mere sikker som tiden er gået og træningen hjemme hos Carsten og Winnie har styrket ham. Og som det ses af ovenstående billed, så fejler travet ikke noget hos ham.

Efter en seriøs test på Skovbo for 14 dage siden hvor Speedy fik lov til at strække ud efter 1.20 tempo de sidste 1000 meter og en sidste fem-hundrede meter i 1.16 tempo, var konklusionen at han var klar til kval.løb. hen er erfor anmeldt til netop dette på onsdag og det bliver naturligvis meget spændende at se hvordan han tackler. Distancen er 2020 meter med voltestart og kravet som Speedy skal opfylde for at opnå retten til at kunne starte i et rigtigt travløb er på 1 min. og 25 sek. pr. kilometer. Så Speedy skal altså tilbagelægge de 2020 meter på knap 3 minutter for at blive godkendt. Det tvivler vi nu ikke på han kan. Mest spændende bliver det at se hvordan han tackler nye omgivelser - han har aldrig været på Charlottenlund Travbane før - og den nye situation med mange heste omkring sig. Og så er det jo i særdeleshed en dejlig dag at nå frem til med tanke på alt det arbejde der ligger forud. Vi glæder os i hvert fald!


Foruden træningen hjemme, som foregår hver anden dag, så har Speedy været forbi Skovbo ved et flertal lejligheder. Her er han på grusbanen og får interval-arbejde med Ken i vognen. Ligner en million og er en fornøjelse at arbejde med og omgås.


Også Amiral Amason er i fin fremgang. Han følger et træningsskema, der ligner Speedys. Dog med hensyntagen til hans unge alder, så hastighederne er mere moderate når han træner. Han er dog en herlig hest at sidde bagved, for han er fuld af spræl og ungdomlig glæde. en glæde som lige pludselig kommer til udtryk ved at man kommer til at "hoppe" af glæde og ørene pisker frem og tilbage under træningen, for "man" skal jo følge med i alt hvad der sker.

Også "Amiralen" har været med nede på Skovbos træningsanlæg, og viser her fremgang fra træning til træning.


Amiralen ved seneste træning på Skovbo. Han ligner mere og mere sin søster Princess Amason, og har samme fine væsen som hende. En rigtig dejlig hest.



Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.