HOVEDSPONSOR
 
 
Det blev spor 11... hrm....
4. maj 2011

Den længe ventede startliste til næste tirsdags tre-årsløb på Jägersro kom endelig her til formiddag.

Speedy - som på billedet ses ved sidst seneste træningspas på Skovbos ligeudbane - fik det højeste startnummer af alle hestene i løbet, nemlig nr. 11. Så forventninger er nu i stedet afløst af forhåbning.

Vi har dog stadig en forventning om et fejlfrit løb fra Speedy, og forhåbningen er at det dermed kan række til en god præmie i et løb, hvor vi faktisk ikke kender nogle af modstanderne på forhånd. På deres tider kan det aflæses, at et par af dem kan blive svære for feltets eneste debutant (som er Speedy) at bide skeer med fra det dårlige startspor.

Men uanset hvad resultatet bliver - så bliver det en fantastisk oplevelse at se hvad Speedy dur til for alvor.

Webmaster kørte som nævnt et roligt langsomt arbejde hjemme på gården med ham i søndgs, og han føltes super. Jeg har i hvert fald aldrig - omend erfaringen kun rækker til en stor håndfuld heste - aldrig kørt en hest som kan accelerere som Speedy kan. Derud over føles han smidig og ikke mindst dejlig rytmisk. Ikke en eneste gang blev den venstre hov sat udvendigt, men prik det samme sted for hvert eneste skridt.

Speedy er jo som tidligere fortalt behandlet i begge bagknæ - både forebyggende og helbredende - efter sin start i prøveløbet. Den behandling har haft effekt, ligesom den gummisål han har fået under sin højre hov har rettet ham op. Dette har vi alle - både Ken, Carsten og jeg kunne mærke når vi har kørt ham.

Han har gået et hurtigarbejde på Skovbo, hvor den sidste km. gik efter 1.16 og efter det, et job i fredags med seks intervaller på ligeudbanen.

Afpudsende skal han ned på Skovbo torsdag for at gå endnu et hurtigarbejde, og derefter er det bare at lade alle batterier op til næste tirsdags udfordring. Opladningen bliver kun afbrudt af et langsomt arbejde hjemme på gården, inden spændingen udløses i første løb på Jägersro.

Efter tre års arbejde skal Speedy nu vise os hvad han kan på nuværende tidspunkt. Og vi glæder os mere end til juleaften!


Speedy varmes op før arbejdet på ligeudbanen, mens Carla nyder en fritime på folden på Skovbo.




Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.