HOVEDSPONSOR
 
 
Alt vel - men sikke et tordenvejr
2. juli 2011

Her på gården i Mørkøv er der ferieafløser på. Carsten og Winnie er taget på ferie til Grønland, og delejer Lasse har taget over hvad angår hestenes røgt og pleje (for sådan et kursus har han nemlig tilbage fra sin skoletid) og pasning af gården og dens øvrige dyr.

I dag lørdag har være første hele dag her, og den har bl.a. budt på to gange træning af hver en time i pløret efter formiddagens regnvejr. Begge heste - Speedystarmanamana og Amiral Amason - virker smidige og harmoniske. Da det var tung bane i dag, så var det ikke det store tempo undervejs, men begge fik da sved på kroppen.

Dagen har også budt på besøg af min søster og hendes mand. De var specielt Juliastarmanamana glad for. Hun er det skønneste og mest sociale individ. Hun kan kæle i timevis, og det gik så ud over min søster, som ikke fik lov til at gå fra folden før der var nusset igennem. det foregik efter devisen - You´ll scratch my back, then I´ll scratch yours!

Skønt er det også at se Julia spæne med frem og tilbage når man kører forbi med de to store ved folden. Det er med bukspring som opstart, og så ellers afsted i perfekt trav med halen lige i vejret. Det er svært ikek at blive i godt humør af at se på hende - eller være sammen med de andre lømler, som driller gevaldigt ved at spille topdumme når de skal lukkes ind i stalden om aftenen. Mere om det i en anden historie...

Som det ses af billedet øverst så har det været et gevaldigt uvejr her i DK her til aften. Vi er dog gået rimeligt frit heroppe, og alle har det godt. Jeg synes dog at jeg lige ville dele dette pletskud med jer, som kigger forbi hjemmesiden.

Slutteligt lige en varm hilsen til vennerne på Grønland. Jeg tror nok der er styr på det her. ;-) Så nyd I bare jeres ferie fortsat!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.