HOVEDSPONSOR
 
 
Man keder sig ikke...
7. juli 2011

Som "Gårdvikar" er der nok at se til her på gården. En dagligdag byder på tre gange fodring af alle hypperne, udmugning, træning med amiralen og Speedy hver anden dag plus det løse med at passe hund, nulre med Julia og Carla, vande heste og blomster o.s.v. o.s.v. og så er der jo lige to timers kørsel frem og tilbage på job, og de obligatoriske 8-9 timers arbejde. Antallet af vågne timer nærmer sig i gennemsnit 18-19 timer for at nå det hele. Dyb respekt herfra til Carsten og Winnie som orker det...

Men belønningen kommer i små glimt, som gør det hele værd!!!! Speedy, som lavede et super hurtigarbejde på Skovbo i går onsdag (Mere herom når der bliver lidt mere tid til at skrive om det - han skal også starte på Lunden den 13. juli, hvilket bliver super spændende.) og så her til aften hvor køligheden sænkede sig over Mørkøv og dyrene vågnede. Det blev til en smuk omgang egentræning for dyrene i solnedgangen, og herunder kommer en lille billedkavalkade med de kåde heste.


Det startede så hyggeligt - som det ses af det øverste billed hvor Carla og Lurifax står og råhygger. Men så begyndte drengene at lave ballade...


"Bare kom an.... jeg muler dig", synes Speedy at sige til Amiralen.

Og så fik Carla sin første "hjerneforstyrrelse...

Og begyndte så at spæne frem og tilbage i folden.

Snart efter fulgte Speedy trop. Først den ene vej...


Og så den anden vej! Daum, hvor den hest tager sig ud i frit trav!

Lidt galoptræning blev det også til for Speedy.

Mens de andre prøver at følge med. Lurifax sat gevaldigt af i tredje spor! Lillesøster Carla fører feltet an. Det ser vi garanteret gentaget mange gange i årene der kommer.

Julia ville ikke stå tilbage for sine øvrige søskende, så også hun førte sig fram denne smukke sommer aften. Imens får mor Uni lige taget sig et støvbad. Jo, der var ren hygge på programmet denne aften.


Aaaaaaaah... fredag står den på en feriedag, så der skal jeg sove til kl. 7! Og det er bare længe. ;-) Så skal der køres to heste, fodres, lukkes på fold, muges ud og SÅ skal der slappes en smule af inden en hektisk weekend, med 160 års fødselsdag (2x80) i familien.

Tak for nu, og en hilsen til alle vi kender i DK, SE og på Grønland sender vikaren!


Copyright © 2008 Jespersen & Timm - Alle rettigheder forbeholdes.